duminică, 2 iunie 2013

Cadou pentru avocat


Cauti idei de cadou pentru avocati? Trebuie sa stii ca avocatii sunt mereu pe drumuri. Ba au intalnire cu clientii, ba se duc la judecatorie, ba la alte intalniri de afaceri. Avocatii intotdeauna vor avea nevoie de cadouri utile si practice, dar si de cadouri care le va infrumuseta biroul. Cadourile care le va mentine si le va organiza spatiul precum si cele ce dau o buna impresie au intaietate.
Mai jos am selectat pentru tine unele dintre cele mai bune idei de cadou pentru avocati.
Iata mai jos cateva idei pentru cadouri:
  •  Cu siguranta cel mai important cadou pentru un avocat este simbolul justitiei. Acesta poate fi reprezentat de o statueta cu Doamna Justitie, sau o balanta cu greutati etc.
  • Cosurile-cadou ce contin cafea, ceaiuri, etc. Acestea sunt indispensabile unui avocat si pot fi folosite in diminetile aglomerate sau in diferite intalniri. Tineti minte sa alegeti mai multe arome si varietati apoi ambalati-le frumos intr-un cos pentru cadouri.
  • Un suport de carti de vizita. Sic si elegant, acesta poate reprezenta cadoul ideal pentru un avocat. Selectati un port-carti de vizita ce reflecta stilul si persoanlitatea persoanei ce il va primi. Puteti opta chiar sa personalizati acest port-carti de vizita.
  •  Un set pentru birou care sa includa un deschizator de plicuri si o lupa. Este un cadou elegant, dar si util in acelasi timp. In magazinele online veti gasi mai multe tipuri de cutite pentru scrisori. Alegeti unul elegant ce va reflecta personalitatea celui ce il detine.
  • Un set de stilouri. Toata lumea iubeste un stilou rafinat! Stilourile dau un aer superior celui ce le foloseste. Ca sa fie si mai special, puteti grava stiloul cu numele celui caruia i-l veti darui.
  • O servieta de piele. Servieta din piele va ajuta un avocat sa transporte toate materialele de care are nevoie: caietele, pixurile, dosarele etc. Servieta de piele poate fi folosita si pentru a transporta in ea documente acasa, deoarece niciodata ziua unui avocat nu se termina la ora 19:00. Incercati sa alegeti o servieta din piele in care se poate transporta si laptopul.
  • O piesa de arta. Avocatii petrec ore in sir in birourile lor. O piesa de arta poate crea o atmosfera deosebita in biroul sau. Alegerea unei astfel de piese de arta nu este usoara. Arta trebuie sa reflecte personalitatea avocatului.
  • Electronicele si/sau accesoriile. Fie ca avocatul tau este un iubitor de tehnologie sau nu, toata lumea adora ultimile gadget-uri. Cautati sa cumparati doar ce este cel mai nou aparut pe piata deoarece este posibil ca avocatul tau sa detina unele dintre gadget-uri.
  • Accesoriile personalizate. Unele dintre cele mai apreciata idei de cadouri pentru avocati sunt accesoriile personalizate: butoni, ace de cravate etc. Aceste accesorii il vor face pe avocatul tau sa iasa in evidenta in orice intalnire.

 
Bloguri, Bloggeri si Cititori